16 images oval

Announcements Touched Up

ΑΝΑΚΟΙΝΩΣΕΙΣ

Έναρξη σχολικης χρονιάς 2020 - 21

Αγαπητοί γονείς και μαθητές - μαθήτριες του Γυμνασίου Αναβύσσου, σας ανακοινώνουμε ότι τη Δευτέρα 14 Σεπτεμβρίου 2020 και ώρα 11:30 π.μ. θα πραγματοποιηθεί ο καθιερωμένος Αγιασμός της νέας σχολικής χρονιάς 2020 – 21 με εκπροσώπους των εκπαιδευτικών και των μαθητών / μαθητριών. Στη συνέχεια ο ιερέας θα επισκεφθεί όλες τις αίθουσες της σχολικής μονάδας, όπου θα παρευρίσκονται οι λοιποί μαθητές / μαθήτριες και οι εκπαιδευτικοί σύμφωνα με το Φ1/115739/ΓΔ4-4/9/2020.

Προσέλευση μαθητών

Οι μαθητές της Α’ τάξης θα προσέλθουν στις 08:15 με τσάντες για να πάρουν τα μισά βιβλία. Οι μαθητές της Β’ τάξης θα προσέλθουν στις 10:00 χωρίς τσάντες και οι μαθητές της Γ’ τάξης στις 10:45 χωρίς τσάντες.

Τα δρομολόγια των σχολικών λεωφορείων θα πραγματοποιούνται κανονικά από τη Δευτέρα 14/9. Τη Δευτέρα οι μαθητές θα αποχωρήσουν από το σχολείο στις 13:00 μ.μ. (Τα δρομολόγια και οι στάσεις θα είναι ίδια με πέρσι).

Υποχρεωτική χρήση μάσκας

Σύμφωνα με το ΦΕΚ 3780-8/9/2020 Άρθρο 2 η χρήση μη ιατρικής ή ιατρικής / χειρουργικής μάσκας είναι υποχρεωτική για τους μαθητές, τους εκπαιδευτικούς, το λοιπό προσωπικό, καθώς και για τους επισκέπτες των σχολικών μονάδων. Σε περίπτωση που μαθητής δεν τηρεί τις υποχρεώσεις του ως προς την υποχρεωτική χρήση μάσκας (μη ιατρικής ή ιατρικής / χειρουργικής) δεν του επιτρέπεται η είσοδος στη σχολική τάξη και λαμβάνει απουσία (Άρθρο 2 παράγραφος 7).

Θα θέλαμε επίσης να σας ενημερώσουμε ότι τη Δευτέρα 14 Σεπτεμβρίου 2020 είναι απαραίτητο οι μαθητές / μαθήτριες να προσέλθουν στο σχολείο με τη δική τους μάσκα.

Παρακαλούμε όλους τους γονείς να θερμομετρούν τα παιδιά τους πριν φύγουν για το σχολείο. Στην περίπτωση που διαπιστώσετε θερμοκρασία 37,1°C ή μεγαλύτερη, το παιδί πρέπει να παραμείνει στο σπίτι.

 

ΦΕΚ επαναλειτουργίας σχολείων

 

Έντυπο για την ψυχοκοινωνική στήριξη και προσαρμογή των μαθητών στη νέα σχολική χρονιά κατά την περίοδο της πανδημίας

 

25 απαντήσεις σε καίρια ερωτήματα για την έναρξη της νέας σχολικής χρονιάς

(από το Υπουργείο Παιδείας)

 

Με εκτίμηση

Ο Διευθυντής και οι εκπαιδευτικοί

ΕΚΠΑΙΔΕΥΤΙΚΗ ΤΗΛΕΟΡΑΣΗ

ekp tv

ΑΝΤΙΡΑΤΣΙΣΤΙΚΗ ΕΚΠΑΙΔΕΥΣΗ

fingers

ΣΧΟΛΙΚΑ ΒΙΒΛΙΑ

ΕΟΡΤΟΛΟΓΙΟ