16 images oval

Announcements Touched Up

ΑΝΑΚΟΙΝΩΣΕΙΣ

Έναρξη σχολικής χρονιάς 2024-25 - Αγιασμός

Καλημέρα σας και Καλή Σχολική Χρονιά!

Σας ενημερώνουμε πως ο Αγιασμός στο Γυμνάσιο Αναβύσσου θα πραγματοποιηθεί την Τετάρτη 11 Σεπτεμβρίου και ώρα 10:00 π.μ. Μετά το πέρας του Αγιασμού τα παιδιά θα αποχωρήσουν.

Την Πέμπτη 12/9/2024 η ώρα προσέλευσης θα είναι 8:00π.μ με 8:15π.μ όπως και κάθε μέρα. Οι μαθητές/τριες θα ενημερωθούν για τα τμήματά τους και τους κανόνες του σχολείου. Παρακαλώ να έχουν μαζί τους τις σχολικές τους τσάντες για να παραλάβουν τα βιβλία, ένα τετράδιο και στυλό για να κρατάνε σημειώσεις.

Επίσης σας ενημερώνουμε πως το ωρολόγιο πρόγραμμα του σχολείου θα αναρτάται στην ιστοσελίδα του σχολείου http://gym-anavyss.att.sch.gr και σας προτρέπουμε να την παρακολουθείτε.

Δυστυχώς μέχρι και τώρα οι ελλείψεις σε καθηγητές είναι αρκετές και αναμένουμε τοποθετήσεις άμεσα. Εξ αυτού θα προκύπτει μειωμένο ωράριο και πιθανώς να γίνονται αλλαγές καθημερινά στο πρόγραμμα των μαθητών μέχρι να επανδρωθεί πλήρως το σχολείο μας.

Τα σχολικά δρομολόγια θα διεξαχθούν Πέμπτη 12/9/2024 και Παρασκευή 13/9/2024 .Οι αφετηρίες και οι ώρες των σχολικών δρομολογίων θα πραγματοποιηθούν όπως αναγράφονται στην ιστοσελίδα μας και ώρα αναχώρησης από το σχολείο στις 11:00π.μ.

 

ΕΚΠΑΙΔΕΥΤΙΚΗ ΤΗΛΕΟΡΑΣΗ

ekp tv

ΑΝΤΙΡΑΤΣΙΣΤΙΚΗ ΕΚΠΑΙΔΕΥΣΗ

fingers

ΣΧΟΛΙΚΑ ΒΙΒΛΙΑ

ΕΟΡΤΟΛΟΓΙΟ