16 images oval

Φωτογραφίες εκδρομών 2018 - 2019

Φωτογραφίες:

https://photos.app.goo.gl/A2i8YMbmnqfhxWm47

 

Η Γ' τάξη του Γυμνασίου Αναβύσσου πραγματοποίησε 4ήμερη εκπαιδευτική εκδρομή σε Τήνο-Δήλο-Μύκονο από 13 ως 16 Απριλίου 2019.

Παρακάτω μπορείτε να δείτε βίντεο από τις διδακτικές επισκέψεις σε Πύργο, Βώλαξ, περιστεριώνες, Παναγία Μεγαλόχαρη, Δήλο, όπως και από την αδελφοποίηση με το Γυμνάσιο Τήνου.

 

Δείτε το βίντεο από την επίσκεψη στον Πύργο (Μουσείο μαρμαροτεχνίας, οικία Γιαννούλη Χαλεπά), περιστεριώνες, Βώλαξ.

 

Δείτε το βίντεο από την επίσκεψη στη Παναγία τη Μεγαλόχαρη, όπου μας έκανε ξενάγηση ο Διευθυντής του Γυμνασίου Τήνου και θεολόγος κος Περιβολαράκης.

 

Δείτε το βίντεο από την ξενάγησή μας στη Δήλο.

 

Κατά την αδελφοποίηση των δύο Γυμνασίων, διεξήχθει αγώνας μπάσκετ όπου το Γυμνάσιο Αναβύσσου κέρδισε με μικρή διαφορά, ενώ την τελευταία μέρα τα δύο σχολεία παρουσίασαν από κοινού περιβαλλοντικά και πολιτιστικά προγράμματα στο Πολιτιστικό Κέντρο Τήνου.

Χαιρετισμοί

 

 

Θέατρο Σκιών (Γυμνασίου Τήνου)

 

 

Περιβαλλοντικά προγράμματα (Γυμνασίων Αναβύσσου - Τήνου)

 

Ο στοχαστής και τραγουδοποιός Μάνος Χατζιδάκις (Γυμνασίου Αναβύσσου)

 

Θεατρικό "Οι ηλίθιοι" (Γυμνασίου Αναβύσσου)

 

 

Οι συνοδοί καθηγητές και ο Διευθυντής του Γυμνασίου Αναβύσσου  θα θέλαμε να εκφράσουμε τα θερμά μας ευχαριστήρια στο Γυμνάσιο Τήνου, στους εκπαιδευτικούς του Γυμνασίου και ειδικά στο Διευθυντή κύριο Περιβολαράκη για τη φιλοξενία και την υπέροχη ξενάγηση στη Παναγία τη Μεγαλόχαρη.
Συγχαρητήρια και για τους μαθητές μας, που σε γενικές γραμμές ήταν ευγενείς, συνεπείς και ακολουθούσαν το πρόγραμμα της εκδρομής, χωρίς παράπονα και αντιδράσεις.

 

ΕΚΠΑΙΔΕΥΤΙΚΗ ΤΗΛΕΟΡΑΣΗ

ekp tv

ΑΝΤΙΡΑΤΣΙΣΤΙΚΗ ΕΚΠΑΙΔΕΥΣΗ

fingers

ΣΧΟΛΙΚΑ ΒΙΒΛΙΑ

ΕΟΡΤΟΛΟΓΙΟ